Syarikat

Profile Syarikat


Infinity Downline merupakan idea Peter Wolfing, iaitu Presiden Syarikat Multiplex Systems Inc, New York. Syarikat ini sudahpun 13 tahun di dalam industri Bisnes Maya khususnya dalam mencipta perisian dan sistem untuk mengendalikan bisnes maya.

Syarikat ini juga terlibat dengan pelbagai syarikat MLM yang lain di Amerika iaitu dalam mencipta sistem pembayaran dan juga sistem pengendalian program MLM secara bisnes maya untuk syarikat-syarikat MLM tersebut. Inilah yang membuatkan mereka pakar yang mampu mencipta sistem baru untuk program mereka sendiri. 

Walaubagaimanapun, syarikat ini bukannya sebuah syarikat korporat yang besar dan hanya menggunakan internet untuk menyebarkan produk alam mayanya di luar Amerika. Jika ingin memeriksa kesahihan syarikat serta mendapat ulasan langsung dari Presiden Syarikat yang sendirinya menjalankan sessi latihan untuk member ID setiap minggu, anda boleh mendaftar untuk mendengar Webinar latihan percuma tersebut di http://www.BootcampWebinar.com  

Dimana HQ Infinity Downline?
Selamat Datang ke alaf baru abad ke-21 di mana teknologi telahpun membawa kita ke arus perkembangan yang melihatkan pelbagai bisnes dijalankan menyeberangi segala sempadan di dunia hanya dengan teknologi multimedia dan internet. Multiplex Systems Inc., syarikat yang melancarkan Infinity Downline dan menjalankan sistem alam mayanya terletak di New York dan tidak mempunyai sebarang pejabat di Asia, Eropah mahupun di luar New York. Ini adalah kerana mereka tidak memerlukan sebarang HQ yang lain memandangkan produk mereka semuanya di alam maya dan tidak memerlukan gudang ataupun pentadbiran fizikal untuk dikendalikan .Infinity Downline menawarkan produk e-pendidikan yang senang dimuat-turunkan dengan serta-merta di mana-manapun di dunia selagi adanya talian internet, jadi ia tidak memerlukan sebarang pejabat tempatan. Ia merupakan sebuah Program Affiliate yang 100% berunsurkan Bisnes Internet.

Megapa Syarikat Memberikan 100% Untong Bersih Kepada Peserta?
Asalnya Multiplex ingin mengiklankan produk mereka di pasaran luas tetapi apabila mereka menyedari bahawa tahap pengiklanan kini sudah amat tepu dan ramai pengguna sudahpun lali dengan jumlah pengiklanan yang berleluasa di internet dan juga di alam nyata, mereka pun meneroka cara yang baru pula. Tentunya pengiklanan yang paling efektif merupakan kaedah 'personal recommendation' ataupun pengguna yang menyampaikan maklumat tentang sebuah syarikat atau produk secara langsung kepada rakan-rakan dan keluarga. Ini yang membuatkan Peter Wolfing mencipta sistem Infinity Downline yang membolehkan Multiplex mengiklankan nama dan produk mereka ke serata dunia pada kos yang sama mengikut belanjawan pengiklanan mereka, tetapi melalui kaedah yang lebih efektif dengan menggunakan produk alam maya. 


Megapa Program Ini Memberikan Keuntungan 100%
Dengan menawarkan komisyen 100% dan sistem percuma, Syarikat Multiplex telahpun menyebarkan program ini ke 163 negara di dunia dalam masa yang amat singkat - sekaligus membolehkan mereka mencapai matlamat pengiklanan mereka dengan pantas. Ini dinamakan "Viral Marketing" ataupun "Pemasaran Cepat Merebak" ('Viral' bererti 'seakan penyakit/virus yang cepat merebak').

Tanpa Komisyen 100% dan Pembayaran Langsung dari ahli ke ahli melalui Master Resell Rights, tidak mungkin perebakan peluang ini akan berlaku. Justeru itu, melalui Pelan Bisnes ini Multiplex mendapat pengiklanan produk mereka dan orang ramai pula mendapat peluang bisnes yang hebat serta pendapatan yang lumayan yang membolehkan program ini terus 'merebak'.Adakah Syarikat Ini DiDaftarkan Dan ManaKah Bukti Pendaftaran Syarikat?Analisa terhadap Multiplex Systems oleh New York Better Business Bureau (agensi rasmi di New York) memberikannya tahap 'A' walaupun Multiplex tidak membayar syarikat ini untuk diakreditasi
>> "BBB Accreditation: This business is not a BBB Accredited Business" bererti Multiplex TIDAK MEMINTA/MEMBAYAR untuk di analisa tetapi masih telah diberikan taraf 'A'Mohd Munsif Ialah ahli Infinity Downline yang telah menghantar e-mail kepada Bank Negara yang menyatakan bahawa Infinity Downline TIDAK melibatkan perlaburan@Scam tiada kene mengena dengan' Banking And Financial Institution Act (BAFIA)'

Pengesahan Suruhanjaya Sekuriti.. Membuktikan bahawa Program ini tidak melibatkan Keuntungan sesebuah syarikat.