Soalan Lazim

1. Apa itu Infinity Downline?
Infinity Downline ialah program affiliate (Membership Program) , di mana ia menawarkan keahlian berbayar untuk anda masuk atau akses ke laman program/perisian latihan IT.

2. Saya dari Negara lain. Bolehkah saya sertai Infinity Downline?
Ya! Infinity Downline mengalu-alukan keahlian dari seluruh dunia.

3. Adakah terdapat sebarang kos tersembunyi? Bagaimana dengan kos pengurusan?
Tidak ada kos tersembunyi sama sekali. Tiada kos pengurusan dikenakan.

4. Bagaimana dan bila saya akan dibayar?
Anda mendapat bayaran serta merta dan secara terus dari salah satu payment processors pilihan kami atau anda boleh bank in ke akaun bank sponsor anda. (Contoh alertpay atau paypal, Maybank, CIMB dan lain-lain).

5. Bolehkah saya ada lebih dari satu keahlian (akaun)?  
Boleh. Anda boleh memiliki seberapa banyak keahlian atau akaun seberapa banyak anda suka tetapi sebenarnya satu sahaja sudah mencukupi.

6. Bolehkah saya melihat ahli yang saya kenalkan (ahli downline saya) atau menukar maklumat peribadi saya?
Ya. Anda boleh log masuk ke dalam laman keahlian anda bila-bila masa. Anda boleh melihat dan menghantar emel kepada seluruh organisasi pemasaran anda sekali sehari.

7. Adakah anda menawarkan khidmat sokongan pelanggan?
Ya. Kami ada menawarkan khidmat sokongan pelanggan tanpa had (dengan bersebab).

8. Berapa lama masa diambil untuk mendaftar dan mendapat kebenaran akses ke laman ahli?
Hanya dengan satu pembayaran, laman web anda akan dibina serta merta.

9. Adakah saya perlukan akaun domain atau web hosting?
Tidak. Laman peribadi anda akan dipaparkan di laman web www.infinitydownline.com, beserta ID affiliate untuk mendapatkan jualan, Oleh sebab itu setiap pembayaran akan terus masuk ke dalam akaun ‘payment processor’ (contoh Maybank). Anda hanya perlu membuat promosi link/pautan ID affiliate untuk mendapatkan jualan.

10. Adakah saya perlu sertai kesemua payment processors yang ditawarkan?
Tidak. Sekiranya anda hanya ada satu, laman anda hanya akan menunjukkan satu sahaja pilihan pembayaran, bila mana ahli hendak membuat pembayaran. Walaubagaimanapun, kami mengsyorkan untuk anda menggunakan kesemuanya. Kebanyakannya adalah PERCUMA untuk menyertainya. Kami akan menyediakan ‘sign up links’ untuk anda bila anda menyertai kami.

11. Bolehkah wang saya dikembalikan?
Wang keahlian anda tidak akan dikembalikan. Semua pembayaran adalah muktamad. Sebabnya ialah kerana anda akan mendapat akses serta merta kepada bahan-bahan latihan kami sejurus anda membuat pembayaran. Kami tidak boleh mengembalikan wang anda yang telah dibayar kepada ahli yang lain. Kami tidak pernah mengurus atau menyentuh duit-duit tersebut. Ia dibayar secara terus kepada ahli yang lain.