Plan Pemasaran

Memperkenalkan Sistem Pendapatan Abad ke-21 Yang Berfungsi MEMUDAHKAN Anda Menjana Wang Setimpal dengan Usaha Anda!

-Infinity Downline baru dilancarkan pada March 2009 di USA dengan model bisnes alaf baru .
-Berdasarkan sistem penjanaan pendapatan yang lebih mudah dan sesuai kepada Usahawan di Abad ke-21.
-Sistem yang membolehkan Pulangan Modal 100% dengan jualan pertama!.
-Penjualan Hak Jualan Semula Keahlian Perniagaan e-Pendidikan melalui konsep Affiliate pula menjanjikan penjanaan komisyen 100% atas setiap jualan.

Bagaimana Hendak Menjadi Ahli??


Untuk Menjadi Ahli Infinity Downline,Anda Perlu Diperkenalkan Oleh Sponsor dan Anda Perlu Membuat Pembayaran Rm100 Terus  Kepada Sponsor/Upline Anda.Sponsor Anda Akan Registerkan Serta Mengaktifkan Akaun Infinity Downline Dan Anda Akan Menerima Email Pengesahan Daripada Admin Bahawa Akaun Anda Telah Diaktifkan.Selepas Itu,Sponsor Anda Akan Guide Cara-Cara Untuk Menjalankan Program Ini.
Sistem Reverse2-Up

Sistem Reverse2-Up Akan Berlaku Secara Automatik Di Dalam Sistem.Setiap Ahli Perlu Memperkenalkan Minimum 4 Ahli  Dan Secara Automatik (Ahli Ke-2 Dan Ke-4) Akan "DiPassup" Kepada Sponsor Untuk Pengaktifan Akaun Ahli Ke-2 Dan Ke-4 Anda.2 Orang Sebagai Ahli "ROLL-UP". Proses Roll-Up Ini Hanya Berlaku SEKALI Sahaja Dan Memberikan Ahli 'Lesen' Seumur Hidup' Setelah Mendapat Lesen Powerline Seumur Hidup Anda, Anda Tidak Perlu Lagi ROLL UP Mana-mana Ahli baru Anda Kepada Sponsor. Anda Kini Menyimpan Ahli/Pelanggan ke-5 Hingga Selamanya Atau Ke-Infiniti!  Ini Bererti Anda Dapat Menjana Pendapatan Langsung Dari SEMUA Ahli Baru Anda Bermula Dari Ahli 1,3 Dan ke-5 Hingga Seterusnya Termasuk Mendapat Roll-up 2 LAGI Setiap Kali Anda Mendapat SATU Ahli Baru.

Sistem Reverse2-Up Ini Akan Berlaku Kepada Semua Ahli Yang Anda Perkenalkan.Jadi Anda Layak Mendapat 2 Orang Ahli Roll-Up Apabila Setiap Ahli Baru Anda Mendapat Lesen Mereka.Gandaan Pendapatan Dengan Hanya Memperkenalkan 4 Ahli Sahaja..PENTING: Oleh sebab anda akan menjadi direct "Upline" ahli yang 'naik' kepada anda, anda sebenarnya yang kini bertanggungjawab menjaga hal ehwal ahli tersebut.
Untuk Permulaan,Anda Hanya Perlu Memperkenalkan Minimum 4 Ahli Sahaja.Dengan Adanya Sistem Reverse2-Up Anda Perlu Passup Ahli Ke-2 Dan Ke-4 Kepada Sponsor Anda..Jadi Anda Hanya Tinggal 2 Ahli Sahaja.Rm100 x 2 Downline=Rm200.
2 Ahli Anda Tersebut Akan Melakukan Perkara Yg Sama Iaitu Passup Ahli Ke-2 Dan Ke-4 Mereka Kepada Anda.Rm100 x 2 Downline x 2 Ahli Yg Dipassup=Rm400.
Setiap Ahli Yg DiPassup oleh Downline Anda  Akan Menjadi "Downline Passup" Anda Secara Tetap.


Hasil Pendapatan Yg Anda Dapat
i)Rm100 x 2 Downline=Rm200
ii)Rm100 x 2 Downline x 2 Ahli Yg DiPassup=Rm400/4 Ahli
iii)Rm100 x 4 Downline x 2 Ahli Yg DiPassup=Rm800/8 Ahli
iv)Rm100 x 8 Downline x 2 Ahli Yg DiPassup=Rm1600/16 Ahli
v)Downline Anda Akan Berganda Dengan Hanya Memperkenalkan 4 Ahli Sahaja.Pontensi Pendapatan Yg Bakal Anda Dapat Dengan Hanya Memperkenalkan 4 Ahli Sahaja
MudahKan..??Jadi Apa Tunggu Lagi....

BerDaftarLah Sekarang..Dan Jana Income Tanpa Had Hari2..
Permulaan 4 Ahli Sahaja..Modal Serendah Rm100.Siapa2 Pon Boleh Join..